Ubicació: al municipi de Batea, Terra Alta, a 379 m. per sobre del nivell del mar hi ha la finca “Massalocà” amb certificació ecològica. Situada a la part sud de l'altiplà de la terra alta. Textures mitjanes de drenatge ràpid, amb poca matèria orgànica, elevats percentatges de carbonat càlcic, i calcària activa. Sòl moderadament bàsic i profund.

Collit a mà amb caixes de 15kg a finals de setembre i principis d'octubre.
Elaboració:Fermentat amb llevats autòctons procedents d'un peu de cuba fet a la pròpia vinya on es va collir el raïm. Fermentació amb les pells durant 21 dies, en dipòsit d'inoxidable amb temperatura controlada 22-25ºC, fent diversos remuntatges depenent del moment de la fermentació alcohòlica que es troba. Un cop acabat de fermentar es premsa i torna al dipòsit d'inox on acaba la fermentació malolàctica, es transvasa i es deixa que sedimenti de manera natural fins a l'embotellat.

No està filtrat, no està clarificat, sense sulfits afegits.

VIN77D002

a la mateixa categoria

16 altres productes de la mateixa categoria:
Product added to compare.