Verdures i Bolets

Les Verdures i Bolets ecològics d'Eco-Salut són la majoria de l'Horta de Carme, productor de les Terres de l'Ebre, reserva de la Biosfera.

Activar filtres

Disponibilitat: 1000 Disponible

Tomàquet Rebelió ecològic 500gr.El tomàquet d'amanir ecològic, és un producte del qual tenim disponibilitat pràcticament tot l'any. Normalment el tomàquet d'amanir ecològic que tenim, vé del Baix Ebre, Almeria o Murcia, dependrà de l'estació de l'any en què ens trobarem.

Disponibilitat: 957 Disponible

Els alls secs ecològics, és un producte del qual tenim disponibilitat pràcticament tot l'any. Normalment els alls secs ecològics que tenim, vénen del Baix Ebre, l'Aragó, Segovia o Cuenca, depenent de la estació de l'any en que ens trovem. Els alls secs ecològics, estan considerats com a Superaliment.

Disponibilitat: 859 Disponible

El bròquil verd ecològic, és un producte del qual tenim disponibilitat entre els mesos de octubre i fins al març aproximadament. Normalment el broquil verd ecològic que tenim, vé del Baix Ebre i Montsià... Es tracta d'una verdura de la família de les cols molt rica en fibra, baixa en calories i amb una gran quantitat de vitamines, minerals, antioxidants i principis actius anticancerígens. Considerada una de les hortalisses que conté més quantitat de nutrients per unitat de producte comestible; d'aquí ve que l'anomenem superaliment.

Product added to compare.