Sake Tobuketsu d'autor de Kensho El Sake tokubetsu d'autor ha estat premiat internacionalment per iTQi 2017 Brussel·les. Es tracta d'un sake d'autor elaborat amb arròs del Delta de l'Ebre, que es nota en el seu sabor més mediterrani. Estil: tokubtesu muroka junmai. - Tokubetsu: d'autor, ja que s'utilitza arròs de Delta de l'Ebre - Muroka: No s'ha filtrat per carbó actiu. - Junmai: Pur d'arròs, vol dir que tot l'alcohol ve de la fermentació de l'arròs. Només porta arròs, aigua i koji. Inspiració: És un sake que es beu fred per gaudir d'una bona companyia i menjar. Nota de tast Aparença daurada com el vi blanc, amb aromes a poma, meló, cítriques i un toc dolç. Servei: Fred (7º), a l'èsser un sake aromàtic es pot servir tant en choko (tassa de sake) o copa de vi. Maridatge: peixos, marisc, verdures i per descomptat menjar japonès. Polit arròs: 70% seimaibuai Alcohol: 13,5% Vol: 33 cl.

SAKTOB001

a la mateixa categoria

16 altres productes de la mateixa categoria:
Product added to compare.