El carabassó ecològic, és un producte del qual tenim disponibilitat practicament tot l'any. Normalment el carabassó que tenim, vé del Baix Ebre, Montsià, Alacant o Murcia... Dependrà de l'estació de l'any en que ens trovem...
Aportacions nutricionals: Està compost per hidrats de carboni en quantitats considerables i en una baixa proporció de lípids i proteïnes. El consum de carbassó suposa una aportació de fibra. Aportacions terapèutiques: La característica més destacada del carbassó és el seu gran poder digestiu. El seu ús continuat és molt recomanable per desintoxicar l'organisme i protegir la salut intestinal.
El tomàquet xerri ecològic, és un producte del qual tenim disponibilitat entre els mesos de juny i fins al setembre aproximadament. Normalment el tomàquet xerri ecològic que tenim, vé del Baix Ebre...
La carabassa potimarró ecològica, és un producte del qual tenim disponibilitat entre els mesos de juny i fins al desembre aproximadament. Normalment La carabassa potimarró ecològica que tenim, vé del Baix Ebre i Montsià...
Resumen-La síndria té efectes beneficiosos notables, sempre que es tracti de fruita de temporada, de producció local i madurada al sol.Efecte diürètic i depuratiuEfecte protector del licopè davant del càncer i els problemes de corConté una substància que és clau en la divisió cel·lular.La sindria ratllada ecològica, és un producte del qual tenim disponibilitat entre els mesos de juny i fins al setembre aproximadament, normalment la sindria que tenim, ve del Baix Ebre i Montsià...