Aportació Nutricional: Aigua Hidrats de Carboni i Proteïnes. Vitamines: C, A, B1, B2, B3, B7 Minerals: Potassi, Fòsfor, Calci, Zinc, Manganès, Coure, Seleni. Aportacions Terapèutiques: L'all conté un compost anomenat al·licina, entre les seves propietats destaca: la seva capacitat antimicrobiana, pot inhibir el bacteri que intervé en els processos de desenvolupament de les ulceres gàstriques i duodenals, Helicobacter Pylori. Té un efecte favorable sobre el colesterol bo i ajuda a la reducció del colesterol dolent, a més, disminueix la pressió arterial, la agregació plaquetària i la glucosa en sang. TIP's: Deixar macerar tota la nit un all tallat en petits trossos juntament en una mica de farigola i oli d'oliva.

VERALL002

Referències específiques

ean13
1111
upc
1

a la mateixa categoria

16 altres productes de la mateixa categoria:
Product added to compare.