Pebrot verd italià ecològic El pebrot verd italià ecològic, és un producte del qual tenim disponibilitat entre els mesos de juny i fins l'octubre, aproximadament, normalment el pebrot verd ecològic que tenim, ve del Baix Ebre i Montsià. Aportació Nutricional: Aigua, hidrats de carboni i fibra Vitamines: vit C, vit A, vit E, retinol, licoé, B2, B3, B9 Minerals: Potassi, fòsfor, calci Aportació Terapèutica: És un potent antioxidant. Ajuda a l'absorció de ferro. Ajuden a mantenir una saludable visió nocturna. El licopè és el responsable del color vermell, aquest ens protegeix del càncer de pulmó i de pròstata. També ajuda a mantenir la pell i les mucoses enperfecte estat. TRUCS: els pebrots verds són els pebrots vermells abans de madurar. Per aquesta raó, tenen un gust més amarg i tenen menys quantitat de les vitamines A i C.

VERPEV002

Referències específiques

ean13
1111
upc
1

a la mateixa categoria

16 altres productes de la mateixa categoria:
Product added to compare.