ALIMENT ECOLÒGIC. Sense pasteuritzar. No GMO. No irradiat. Apte per a vegetarians i vegans.
PROPIETATS: el vinagre fermentat de poma ajuda a tenir un millor procés digestiu, ja que a més d'accelerar la digestió, és bo per disminuir els gasos. Funciona també com a antiàcid. És un bon desintoxicant del fetge. Regula el pH de la sang eliminant toxines i controla el colesterol. També millora significativament la circulació. La cirera li aporta gran poder antioxidant i antiinflamatori, pel seu alt contingut de potassi, coure i manganès. A més, ens ajudarà a enfortir el nostre sistema immunològic perquè són riques en vitamina C.
USOS: el vinagre de poma amb cirera ecològic és ideal com a amaniment en amanides, hortalisses, fruites, pasta, arrossos,… i si a més volem alimentar la nostra micro biota (flora intestinal) prendrem 2 culleradetes amb un got d'aigua al matí.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (100gr): Energia: 81KJ/20Kcal, Proteïna: 0.09g., Greix: 0g. De les quals saturades: 0g. Hidrats de carboni: 1.5g. Dels quals sucres: 0.9g., Sal: 0.01g. Pot contenir traces de gluten, soja, fruita seca i sèsam.
INGREDIENTS: vinagre de poma 92%, infusió de cireres 8%. Acidesa 5è. Sense filtrar. Poden formar-se pòsits-mare.
ORIGEN: Espanya.

OIVVIN001

a la mateixa categoria

16 altres productes de la mateixa categoria:
Product added to compare.