Respostes

En què consisteix la “cistella”?

La cistella és un lot de productes ecològics certificats, de proximitat i de temporada, que de forma puntual o amb periodicitat setmanal o quincenal, us portem a casa. Els productes que composen les cistelles varien en funció de l’estació, la disponibilitat de producte i el principi d’introduir la màxima varietat possible.

Quins són els beneficis de la “cistella”?

Producte ecològic, saborós i saludable.
Producte de proximitat i de temporada.
Producte amb component social: projecte compromès amb les persones, el medi ambient, el territori i l’agricultura tradicional.

Què faig amb la meva caixa buida?

Les caixes que utilitzem són de fusta i es poden reutilitzar, si la voleu us la podeu quedar per donar-li l’ús que us convingui. Si no la voleu, la podeu tornar a la persona que us la porta, el mateix dia o en la pròxima entrega.

Què faig si no estic satisfet/a amb el contingut de la meva “cistella”?

Posa’t en contacte amb nosaltres al correu info@eco-salut.cat . Explica’ns què ha passat i farem tot el possible per solucionar la incidència.

Si faig la comanda avui, quan m’arribarà?

Si la fas dilluns o abans, la rebràs el dimecres de la mateixa setmana (2-3 dies).
Si la fas dimecres o abans, la rebràs divendres de la mateixa setmana.

Com puc demanar una “cistella”?

Hi ha diferents cistelles, que elaborem segons els productes de temporada, segons la gent que sou a la familia i les vegades que mengeu a casa. Aquestes ja porten uns productes i preus predeterminats.
Si el que vols és una cistella que no està configurada i la vols fer al teu gust, pots posar tants productes com vulguis. La comanda mínima en aquest cas serà de 20€.

Com puc afegir productes extres a la meva “cistella”?

A la teva cistella pots afegir tants extres com vulguis. Si has fet una subscripció, lligarem la cistella que tens contractada amb els productes que hi vols afegir. Així les dues comandes t’arribaran juntes.

Puc fer canvis en el contigut de la “cistella”?

El contingut setmanal de tots els tipus de les cistelles s’enviarà per correu electrònic i es publicarà a la web tots els dissabtes. A partir d’aquí podeu dir-nos si voleu substituir algun o alguns dels productes que conformen el contingut (un màxim de 3) per qualsevol altre que també formi part de la composición. També podeu indicar-nos les vostres preferències (productes que no us agraden i productes que us agraden molt) per així tenir-les en compte en totes les cistelles que us servim. Tot allò relacionat amb canvis de contingut i preferències heu denviar-nos-ho al correu: info@eco-salut.cat

Eco-Salut 2019 © | Avís legal