Respostes

En què consisteix la “cistella”?

La cistella és un lot de productes ecològics certificats, de proximitat i de temporada, que de forma puntual o amb periodicitat setmanal o quinzenal, us portem a casa. Els productes que componen les cistelles varien en funció de l’estació, la disponibilitat de producte i el principi d’introduir la màxima varietat possible.

Quins són els beneficis de la “cistella”?

Producte ecològic, saborós i saludable.
Producte de proximitat i de temporada.
Producte amb component social: projecte compromès amb les persones, el medi ambient, el territori i l’agricultura tradicional.

Què faig amb la meva caixa buida?

Les caixes que utilitzem són de cartró i es poden reutilitzar, si la voleu us la podeu quedar per donar-li l’ús que us convingui. Si no la voleu, la podeu tornar a la persona que us la porta, el mateix dia o en la pròxima entrega.

Què faig si no estic satisfet/a amb el contingut de la meva “cistella”?

Posa’t en contacte amb nosaltres al correu info@eco-salut.cat o per WhatsApp al tel 621 231 931. Explica’ns què ha passat i farem tot el possible per solucionar la incidència.

Si faig la comanda avui, quan m’arribarà?

Normalment t’arribarà en unes 48h aproximadament, però segons l’organització del nostre dpt de logística, és possible que t’arribi abans o una mica després.

En qualsevol cas, sempre estarem en contacte amb tu per informar-te de la previsió d’entrega que tenim.

Com puc demanar una “cistella”?

Tu elabores la teva pròpia cistella seleccionant els diferents productes que t’oferim. Si ho prefereixes natros també podem conformar la teva cistella. Només necessitem saber les persones que mengeu i les menjades que feu a la setmana.

8 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

+ 88 = 90

Eco-Salut 2019 © | Avís legal
X