Eco-Salut

És un projecte que vol apropar a la gent, productes de qualitat, de proximitat, ecològics i saludables.

ECO-SALUT és un supermercat on-line de productes ecològics, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida a les persones, oferint una selecció dels millors productes ecològics i saludables del mercat, d’aquí el nom d’ECO-SALUT.

Avui dia, les persones cada cop tenim menys temps i per això des de ECO-SALUT volem portar-te la compra de la setmana a casa teva.

A ECO-SALUT estem constantment buscant bons productors amb la certificació ecològica, per anar ampliant i millorant la nostra oferta.

Ara tenim l’oportunitat d’ensenyar als nostres fills a degustar el sabor real dels aliment i a tenir cura de la necessitat que tenim de menjar sa per viure bé.

El nostre objectiu, és que els productes frescos arribin al client en la màxima celeritat des del camp a casa, conservant així tota la seva frescor, sabor i textura que’t fan gaudir d’un bon àpat.

Perquè són productes Ecològics i Saludables?

Perquè els nostres productes estan lliures de residus tòxics procedents de pesticides, insecticides, herbicides, fertilitzants sintètics, additius i conservants.

Al no contenir substancies artificials, els aliments procedents de l’agricultura ecològica, son assimilats correctament per l’organisme sense alterar les funcions metabològiques. Segons els especialistes en nutrició, la major part de les enfermetats degeneratives tenen el seu origen en l’alimentació.

Respectar el medi ambient es una de les màximes de la producció ecològica; quant consumim aliments de cultiu ecològic col·laborem en la conservació del medi ambient, evitem la contaminació de la terra, l’aigua i l’aire. En conclusió posem el nostre granet d’arena per mantenir el mon net.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Eco-Salut 2019 © | Avís legal