Eco-Salut

És un projecte que vol apropar a la gent productes de qualitat, de proximitat, ecològics i saludables.

ECO-SALUT és un supermercat on-line de productes ecològics amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida a les persones, oferint una selecció dels millors productes ecològics i saludables del mercat, d’aquí el nom d’ECO-SALUT.

Avui dia, les persones cada cop tenim menys temps i per això des d’ECO-SALUT volem portar-te la compra de la setmana a casa teva.

A ECO-SALUT la gran majoria de fruites i verdures provenen de l’Horta de Carme, que és l’empresa familiar dedicada a la producció i distribució de productes ecològics de qualitat. També estem constantment buscant bons productors de diferents i variats productes de qualitat amb la certificació ecològica i sobretot de proximitat, per anar ampliant la nostra oferta i enfortint així el teixit empresarial del nostre territori.

Ara tenim l’oportunitat d’ensenyar als nostres fills a degustar el sabor real dels aliments i a tenir cura de la necessitat que tenim de menjar sa per viure bé.

El nostre objectiu és que els productes frescos arribin al client en la màxima celeritat des del camp a casa, conservant així tota la seva frescor, sabor i textura que et fan gaudir d’un bon àpat.

Perquè són productes Ecològics i Saludables?

Perquè els nostres productes estan lliures de residus tòxics procedents de pesticides, insecticides, herbicides, fertilitzants sintètics, additius i conservants.

Al no contenir substàncies artificials, els aliments procedents de l’agricultura ecològica, són assimilats correctament per l’organisme sense alterar les funcions metabològiques. Segons els especialistes en nutrició, la major part de les malalties degeneratives tenen el seu origen en l’alimentació.

Respectar el medi ambient és una de les màximes de la producció ecològica; quan consumim aliments de cultiu ecològic col·laborem en la conservació del medi ambient, evitem la contaminació de la terra, l’aigua i l’aire. En conclusió: posem el nostre granet de sorra per mantenir el món net.

9 comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

+ 8 = 18

Eco-Salut 2019 © | Avís legal
X