Cumquat ecològic El cumquat ecològic, és un producte del qual tenim disponibilitat entre els mesos de desembre i fins febrer aproximadament, normalment el cumquat que tenim, ve del Baix Ebre. Cumquat ecològic, fruit petit de forma ovoide o rodona, segons la varietat. La pell és llisa i molt brillant, de color groc ataronjat. La polpa és sucosa i groga a l'interior amb una sèrie de petites cel·les, que contenen un suc àcid (rares vegades dolç) i molt perfumat. Aportacions nutricionals: El kumquat com tots els cítrics, és ric en vitamina C, àcid fòlic i minerals, com potassi, magnesi i calci. Conté quantitats apreciables de beta-carotè, responsable del seu color i conegut per les seves propietats antioxidants, a més dels àcids màlic, oxàlic, tartàric i cítric; aquest darrer potencia l'acció de la vitamina C. Aportacions terapèutiques: Combat les malalties respiratòries com tots els cítrics. Al tindre la pell comestible, aquesta porta una serie de propietats que són bones per combatre el mal alè de boca, per al sistema cardiovascular, per a la mala circulació, per als diabètics i regula el colesterol.

FRUKUM001

Referències específiques

ean13
1111
upc
1

a la mateixa categoria

16 altres productes de la mateixa categoria:
Product added to compare.